Rozwój sieci partnerskiej Wealth Solutions

Kwiecień 18, 2008
  1. Już ponad 50 firm zdecydowało się na oferowanie swoim klientom produktów inwestycyjnych Wealth Solutions. Rozwiązaniem, które ma znacząco usprawnić funkcjonowanie tej sieci jest uruchomiona właśnie Strefa Partnera.

Strefa Partnera to serwis internetowy dostępny wyłącznie dla osób i firm współpracujących z Wealth Solutions w zakresie dystrybucji produktów inwestycyjnych. Już teraz można tam znaleźć wszelkie materiały dotyczące aktualnej oferty Wealth Solutions – zarówno prezentacje i materiały informacyjne, jak i dokumenty niezbędne przy obsłudze klienta. Wkrótce partnerzy znajdą w strefie również materiały multimedialne takie jak szkolenia i bieżące komentarze analityków Wealth Solutions.

– Naszym celem jest dotarcie do grupy indywidualnych doradców finansowych i agentów ubezpieczeniowych, którzy chcą mieć w swojej ofercie innowacyjne produkty inwestycyjne. Chcemy zapewnić tym osobom jak najlepsze wsparcie merytoryczne w ich relacjach z klientami. Zamierzamy intensywnie wykorzystywać nowoczesne technologie komunikacji w kontaktach z naszymi partnerami – mówi Radosław Butryn, Wiceprezes Zarządu i Dyrektor Marketingu w Wealth Solutions.

Wealth Solutions specjalizuje się w kreacji i dystrybucji lokat strukturyzowanych. Firma jako pierwsza w Polsce umożliwiła klientom internetowy zakup produktów inwestycyjnych należących do tej kategorii. W aktualnej ofercie Wealth Solutions znajduje się 2-letnia lokata Sprint oraz 4-letnia lokata Hat-trick. Obie zapewniają gwarancję zachowania 100-proc. kapitału oraz dają szansę na zysk wolny od podatku Belki.

więcej informacji: pr@wealth.pl